Prodej bytu 3+kk

Praha, Praha 1 , Nové Město , Dlážděná

Prodej bytu 3+kk v nově vznikajícím rezidenčním projektu, Praha 1, Dlážděná

ZÁKLADNÍ INFO
č. nabídky: N03905
vnitřní plocha: 95.3 m2
patro: 3. patro
parkování: Garážové stání
energetický štítek: G - Mimořádně nehospodárná
stav:
PRODÁNO
PŘEDSTAVENÍ NEMOVITOSTI
Tento byt 3+kk o vnitřní ploše 95,3m2 s balkonem 5,3m2 se nachází v 5.NP rezidenčního projektu v Dlážděné ulici, v Praze 1. Lokalita přímo uprostřed historického centra! Pohodlnou chůzí je to 7 minut od Prašné brány, Obecního domu i nákupního bulváru Na Příkopě. Během pár minut se dostanete i na Václavské náměstí, Náměstí Republiky nebo Hlavní nádraží, které disponují stanicemi metra. Masarykovo nádraží je přímo přes ulici.
Bytový dům bude kompletně zrekonstruován a revitalizován ve spolupráci se studiem architekta Jakuba Cieglera. Uliční neorenesanční fasáda bude nenásilně navazovat na moderní prvky dvorní fasády, jako jsou francouzská okna, balkony, privátní terasy. Technické vybavení domu a vnitřní vybavení všech jednotek bude na špičkové úrovni. Pohodlí a bezpečí nových vlastníků podpoří i centrální recepce či wellness se saunou nebo společná odpočinková zahrada a vyhlídková terasa.
V ceně bytu je zahrnutý i sklep 4,7m2. K tomuto bytu je nabízena možnost koupě parkovacího místa přímo v objektu.

Energetická třída G je uvedena dočasně, vzhledem k novele zákona č. 406/2000 Sb. o hospodaření s energií. Po dodání energetického štítku bude uvedena skutečná energetická třída této nemovitosti.

Výborná investiční příležitost. Dokončení konec roku 2019. Již nyní je možnost navštívit vzorový byt, kontaktujte makléře!
SDÍLET

Kontaktovat makléře

Hana Hlavatá

Hana Hlavatá

makléř

+420 728 235 358
hana.hlavata@tide.cz

Mám zájem o více informací

Odeslat poptávku
Zpět na výpis nabídek

Chcete dostávat informace o novinkách
a speciálních slevách mezi prvními?

Zapište se jako odběratel našeho newsletteru a žádná nabídka Vám už neuteče.