Prodej bytu 3+kk

Praha, Praha 10 , Dolní Měcholupy , Na návsi

Byt 3+kk s terasou a předzahrádkou ve vilkové čtvrti

ZÁKLADNÍ INFO
č. nabídky: N04463
vnitřní plocha: 113.1 m2
patro: Přízemí
parkování: Garážové stání
energetický štítek: B - Úsporná
stav:
REZERVACE
PŘEDSTAVENÍ NEMOVITOSTI
Prodej atraktivního bytu 3+kk o ploše 113,1 m2 v novostavbě v klidné vilkové čtvrti v Praze - Dolních Měcholupech. Velkým plusem je předzahrádka o ploše 127 m2 ve tvaru písmeně L obklopující prodávaný byt ze dvou stran.

Bytová jednotka je součástí nedávno dokončeného projektu Byty na návsi, který nabízí klidné bydlení s venkovskou atmosférou uvnitř Prahy. Projekt zahrnuje dvě menší budovy s celkem 31 byty a společnou podzemní garáž. Domy stojí na privátním oploceném pozemku. Nabízený byt se nachází v nejklidnější části celého obytného souboru.

Nadstandardně řešený 3+kk s podlahovou plochou 113,1 m2 s 2 koupelnami, šatnou a komorou nabízí komfortní bydlení i pro rodiny. Každá z ložnic má k dispozici svoji koupelnu i dostatek úložných prostor. Manželská ložnice sousedí s šatnou a má přímý vstup do hlavní koupelny, ve které naleznete vanu i sprchový kout, dvojumyvadlo i toaletu s integrovaným bidetem. Dětský pokoj má vestavěnou skříň a koupelnu se sprchou v blízkosti vstupu do pokoje. Obě ložnice mají výstup na terasu či zahradu.

Velkoryse řešený obytný prostor je přes dřevěnou terasu otevřený do zahrady. Zahrnuje obývací pokoj s jídelnou a kompletně vybavený kuchyňský kout ve tvaru písmene U. Byt je vybaven podle návrhu interiérové architektky; na míru vyrobené vybavení zahrnuje nejen kuchyňskou linkou včetně spotřebičů a vestavěné skříně ale i další drobné interiérové prvky.

Standardní vybavení zahrnuje klimatizaci, vnější stínění, dřevěná eurookna s trojsklem, masivní dřevěné podlahy, kompletní vybavení obou koupelen, sanitární keramiku Villeroy Boch a u tohoto bytu navíc již zmiňované interiérové vybavení na míru. Spolu s bytem jsou prodávána 2 podzemní garážová stání, cena 1. stání 420.000 Kč, cena druhého stání (na parkovací plošině) 280.000 Kč vč. DPH.

Prohlídky možné včetně víkendů.
SDÍLET

Kontaktovat makléře

Pavel Velebil

Pavel Velebil

makléř

+420 602 269 011
pavel.velebil@tide.cz

Mám zájem o více informací

Odeslat poptávku
Zpět na výpis nabídek

Chcete dostávat informace o novinkách
a speciálních slevách mezi prvními?

Zapište se jako odběratel našeho newsletteru a žádná nabídka Vám už neuteče.