Prodej bytu 4+kk

Praha, Praha 10 , Strašnice , Štěchovická
Na vyžádání Mám zájem o nemovitost

Prodej ateliéru 4+kk (108 m2)+terasa 190 m2 v novém projektu Ateliéry Strašnice

ZÁKLADNÍ INFO
č. nabídky: N04196
vnitřní plocha: 108.09 m2
balkon, terasa: 127 m2
patro: 5. patro
parkování: Garážové stání
energetický štítek: B - Úsporná
stav:
PRODÁNO
PŘEDSTAVENÍ NEMOVITOSTI
Prodej Ateliéru 4+kk v developerském projektu Ateliéry Strašnice. Tento nový projekt, jehož dokončení je plánováno na léto 2022, se nachází v ulici Štěchovická, v rezidenční oblasti Strašnic. Dva domy s atriem, jehož součástí budou předzahrádky přízemních jednotek, nabízí klidné bydlení v dosahu metra Strašnická či Skalka. Vybírat můžete z 95 jednotek s balkonem, nebo zahrádkou, sklepem a podzemním parkovacím stáním. Součástí standardního vybavení jednotky jsou například interiérové dveře výšky 210 cm, plovoucí podlahy, sanitární keramika známých značek, keramické obklady 30x60 cm, značkové nerezové baterie, bezpečnostní vstupní dveře, vysokorychlostní internet.
Zastávka autobusu č. 175 se nachází v bezprostřední blízkosti domu. Veškerá vybavenost v místě – školy, školky, obchody, služby, relaxační a sportovní park Gutovka v pěší vzdálenosti.
Jednotky budou kolaudovány jako ateliery, ale poskytnou komfort bytových jednotek.
Tento krásný ateliér 4+kk s označením A602, jehož podlahová plocha (bez terasy) činí 108,09 m2, se nachází v šestém nadzemním podlaží. Nabízí komfortní bydlení nejen pro rodiny s dětmi. Z obývacího pokoje a jedné z ložnic je vstup na rozlehlou střešní terasu o výměře 188,35 m2 s jihovýchodní orientací a výhledem přes zahradu sousední mateřské školy, další dvě ložnice jsou situovány do atria. Ateliér je kromě západu orientovaný na všechny světové strany.
Energetická třída domu B. Cena jednotky zahrnuje sklep o ploše cca 3 m2. Nezahrnuje cenu dvou podzemních garážových stání. Cena jednoho parkovacího stání činí 369 050,- Kč. Koupi jednotky je možné financovat prostřednictvím hypotečního úvěru. Výhodné financování s UniCredit Bank, úvěr až na 80 % ceny nemovitosti.
SDÍLET

Kontaktovat makléře

Monika Lištvanová

Monika Lištvanová

makléř

+420 602 155 309
monika@tide.cz

Mám zájem o více informací

Odeslat poptávku
Zpět na výpis nabídek

Chcete dostávat informace o novinkách
a speciálních slevách mezi prvními?

Zapište se jako odběratel našeho newsletteru a žádná nabídka Vám už neuteče.