Prodej bytu 3+kk

Praha, Praha 10 , Strašnice , Nosická

Prodej rekonstruovaného bytu 3+kk, Praha 10 Strašnice, 5 min od metra, lodžie, sklep, celkem 82m2

ZÁKLADNÍ INFO
č. nabídky: N04392
vnitřní plocha: 75 m2
patro: Přízemí
parkování: U domu (veřejné)
energetický štítek: G - Mimořádně nehospodárná
stav:
PRODÁNO
PŘEDSTAVENÍ NEMOVITOSTI
REZERVACE. Nabízíme k prodeji a ihned k nastěhování byt 3+kk s lodžií a sklepem ve velmi oblíbené lokalitě starých Strašnic, jen pár metrů od parku Gutovka. Byt je svou dispozicí, velikostí a hlavně polohou i zázemím ideální pro spokojené bydlení rodin s dětmi. Tato část Prahy 10 nabízí vše potřebné včetně školek, škol, hřišť a obchodů v bezprostředním okolí nemovitosti.

V bytě s jihovýchodní orientací o celkové ploše 82 m2 ( včetně lodžie o velikosti 7 m2 a sklepa 1m2) se nachází obývací pokoj s kuchyní o celkové velikosti 33 m2, dále 2 ložnice (11 a 13 m2), komora (2,5 m2) vybavená pračkou a sušičkou, koupelna s vanou (2,5 m2), samostatné WC s bidetovou sprškou a předsíň (12 m2). Z obou ložnic je vstup na zasklenou lodžii, kde je umístěn agregát klimatizace, která chladí nástěnnými splitovými jednotkami obě ložnice.

Celý byt je zařízený dostatečným množstvím vestavěného nábytku, který poskytuje potřebný úložný prostor, je velmi praktický, kvalitní a vkusný. Tento nábytek spolu se všemi svítidly zůstává v bytě a je již zahrnutý v ceně. Bytová jednotka je po celkové rekonstrukci v 2013. Nová zděná koupelna, veškeré vnitřní rozvody i omítky, plovoucí dřevěné podlahy, plastová okna se zasklenou lodžií, dále plně vybavená kuchyňská linka včetně spotřebičů.

Perfektní poloha jen pár minut chůze od tramvajové zastávky a 500m od stanice metra Strašnická. Bezpečná a pro rodiny s dětmi dokonalá lokalita. Blízko je k mateřské a základní škole, gymnáziu i Metropolitní univerzitě, v okolí fungují obchody, kavárny, restaurace, banky a veškeré další služby.

Energetická třída G je uvedena dočasně, vzhledem k novele zákona č. 406/2000 Sb. o hospodaření s energií. Po dodání energetického štítku bude uvedena skutečná energetická třída této nemovitosti.
SDÍLET

Kontaktovat makléře

Hana Hlavatá

Hana Hlavatá

makléř

+420 728 235 358
hana.hlavata@tide.cz

Mám zájem o více informací

Odeslat poptávku
Zpět na výpis nabídek

Prohlédněte si další nabídky

Byt 3+kk s terasou a předzahrádkou ve vilkové čtvrti
REZERVACE
Praha 10 / 13 490 000 Kč za Nemovitost
Prodej bytu 2+kk v novostavbě u Krčského lesa
REZERVACE
Praha 4 / 7 950 000 Kč za Nemovitost

Chcete dostávat informace o novinkách
a speciálních slevách mezi prvními?

Zapište se jako odběratel našeho newsletteru a žádná nabídka Vám už neuteče.