Prodej bytu 4+kk

Praha, Praha 5 , Stodůlky , Ovčí hájek

Nádherně zrekonstruovaný moderní byt 4+1, 127 m2, 9.NP, Ovčí hájek, Praha 5 Stodůlky.

ZÁKLADNÍ INFO
č. nabídky: N04261
vnitřní plocha: 127 m2
patro: 8. patro
parkování: U domu (veřejné)
energetický štítek: G - Mimořádně nehospodárná
stav:
PRODÁNO
PŘEDSTAVENÍ NEMOVITOSTI
V exkluzivním zastoupení nabízíme k prodeji nádherný byt po celkové a hlavně velmi kvalitní a vkusné rekonstrukci.
Tento vzdušný světlý byt v posledním 8. patře domu s výtahem, má celkovou plochu 127 m2 s dispozicí 4+kk (1) a je tak vhodný i pro větší rodinu. Dokonalý stavební stav bytu umožní ihned po nastěhování velmi komfortní bydlení. Byt nabízí na východní straně prostorný obývací pokoj s přímým propojením do kuchyně ( i do sousedící tech. místnosti, kde je pračka se sušičkou) a do jedné ložnice se samostatnou velkou šatnou, na západní straně se pak nachází další 2 ložnice. Hlavní koupelna s vanou, sprchou umyvadly, WC a podlahovým topením je centrálně umístěná v blízkosti OP a druhá koupelna s masážní sprchou, umyvadlem a WC je v sousedství ložnic, v druhém křídle bytu. Rekonstrukce byla dokončena v r. 2020 a během ní byly nově provedeny veškeré rozvody slabo i silnoproudé elektřiny, vody, kanalizace i topení s výměnou radiátorů, příprava na klimatizaci v podobě vývodů pro 3 splitové jednotky a s možností umístění centrální jednotky na střeše domu. V bytě jsou bezpečnostní vstupní dveře, nové interiérové dveře, masivní dřevěná lepená podlaha – olejovaný buk, nová plastová okna, SDK podhledy i s bodový osvětlením, velmi kvalitně provedené koupelny. Součástí ceny bytu je samozřejmě plně vybavená kuchyňská linka s indukční varnou deskou s digestoří a myčkou zn. Bosch, americkou lednicí Samsung a horkovzdušnou a MW troubou.
K bytu je dále možné dokoupit velkou a plně uzavíratelnou místnost s oknem v přízemí domu – „sklep“, s plochou zhruba 15 m2. Taktéž po stavebních úpravách.
V letošním roce je také plánovaná i rekonstrukce celého domu ( zateplení a fasáda pláště).
Lokality se vyznačuje dokonalou občanskou vybaveností. V bezprostřední blízkosti je stanice metra B Nové Butovice, rychlý nájezd na D5 či Jižní spojku. V sousedství je OC Galerie Nové Butovice i množství menších obchodů a restaurací. Dostatek MŠ i ZŠ (hned vedle je ZŠ prof. Otakara Chlupy), Poliklinika Lípa, Úřad MČ Prahy 13.
V rozlehlém vnitrobloku se pak nachází park, tenisový kurt a lehkoatletické hřiště u ZŠ, dětské a víceúčelové hřiště.
Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem, se kterým Vám rádi a rychle pomohou naši profesionální poradci.
Energetická třída G je uvedena dočasně, vzhledem k novele zákona č. 406/2000 Sb. o hospodaření s energií. Po dodání energetického štítku bude uvedena skutečná energetická třída této nemovitosti.
SDÍLET

Kontaktovat makléře

Hana Hlavatá

Hana Hlavatá

makléř

+420 728 235 358
hana.hlavata@tide.cz

Mám zájem o více informací

Odeslat poptávku
Zpět na výpis nabídek

Prohlédněte si další nabídky

Prodej dvou jednotek 2+kk, Musílkova, Praha 5 Košíře
Praha 5 / 8 490 000 Kč za Nemovitost
Byt 3+kk s terasou a předzahrádkou ve vilkové čtvrti
REZERVACE
Praha 10 / 13 490 000 Kč za Nemovitost

Chcete dostávat informace o novinkách
a speciálních slevách mezi prvními?

Zapište se jako odběratel našeho newsletteru a žádná nabídka Vám už neuteče.