Prodej bytu 3+kk

Praha, Praha 2 , Nové Město , Pod Slovany
Na vyžádání Mám zájem o nemovitost

PRODÁNO. Prodej osobitého podkrovního bytu s balkónkem, 3+kk, 97 m2, Pod Slovany, Praha 2 Nové Město

ZÁKLADNÍ INFO
č. nabídky: N04165
vnitřní plocha: 97 m2
patro: 5. patro
parkování: Venkovní stání
energetický štítek: G - Mimořádně nehospodárná
stav:
PRODÁNO
PŘEDSTAVENÍ NEMOVITOSTI
PRODÁNO. Nabízíme ke koupi velmi příjemným mezonetový byt 3+kk o celkové ploše 97 m2. Tento krásný byt se rozkládá v 5. a 6.NP cihlového domu s výtahem, v ulici Pod Slovany, v blízkosti Náplavky. Byt vznikl jako půdní vestavba, s klasickými okny do dvora a střešními okny do ulice. Při výstavbě byly použity kvalitní tradiční materiály. Masivní podlahy, dř. dveře, veškeré vnitřní rozvody byly instalovány nové. Vnitřní plocha bytu je 93 m2, balkónek 1,5m2, plocha sklepu 4,1m2.
V 5.NP se nachází obývací pokoj propojený s kuch. linkou, komora, samostatné WC a pokoj-ložnice s plnou výškou stropu a fr. oknem. 6.NP disponuje otevřenou galerií propojenou s ložnicí s balkónkem, kterou je možné jednoduše uzavřít a tak oddělit od spodního podlaží. V horním patře se nachází prostorná slunná koupelna s oknem, vanou, sprchou i WC. Oba pokoje (ložnice) jsou orientované do vnitrobloku, obývací pokoj s kuchyní na západní stranu do ulice Pod Slovany. Dům i ulice jsou poklidné, velmi příjemná lokalita k bydlení, navíc v centru Prahy. Výborná dopravní dostupnost díky blízké tramvajové zastávce a stanici metra Karlovo náměstí ( výstup Palackého nám.). Okolí nabízí množství restaurací, kaváren a obchodů. Oblíbená výtoňská náplavka je v pěším dosahu.
Energetická třída G je uvedena dočasně, vzhledem k novele zákona č. 406/2000 Sb. o hospodaření s energií. Po dodání energetického štítku bude uvedena skutečná energetická třída této nemovitosti.
SDÍLET

Kontaktovat makléře

Hana Hlavatá

Hana Hlavatá

makléř

+420 728 235 358
hana.hlavata@tide.cz

Mám zájem o více informací

Odeslat poptávku
Zpět na výpis nabídek

Prohlédněte si další nabídky

Prodej bytu 2+kk, 53,6 m2, OV, Praha 4-Trenčínská ul.
REZERVACE
Praha 4 / 5 490 000 Kč za Nemovitost
Byt 3+kk s terasou a předzahrádkou ve vilkové čtvrti
REZERVACE
Praha 10 / 13 490 000 Kč za Nemovitost

Chcete dostávat informace o novinkách
a speciálních slevách mezi prvními?

Zapište se jako odběratel našeho newsletteru a žádná nabídka Vám už neuteče.