Prodej bytu 2+1

Praha, Praha 2 , Vinohrady , Rybalkova

Prodej krásného vzdušného bytu 2+1, 70m2, Praha 2 Vinohrady, Rybalkova ul.

ZÁKLADNÍ INFO
č. nabídky: N04129
vnitřní plocha: 70 m2
patro: 1. patro
parkování: U domu (veřejné)
energetický štítek: G - Mimořádně nehospodárná
stav:
PRODÁNO
PŘEDSTAVENÍ NEMOVITOSTI
V exkluzivním zastoupení nabízíme velmi prostorný byt 2+1 ( lze změnit na 3+kk) na Vinohradech, v těsném sousedství Havlíčkových sadů.
Byt o vnitřní ploše 70 m2 se nachází ve 2.NP velmi dobře spravovaného domu. Byt prošel celkovou rekonstrukcí se zachováním všech původních interiérových prvků : dřevěné parketové podlahy, repasovaná špaletová okna, vnitřní dveře do všech místností, výška stropů přes 3m. Bezpečí bytu zajišťuje alarm v kombinaci se vstupními bezpečnostními dveřmi. Současná dispozice bytu nabízí obývací pokoj o ploše 23m2 s výhledem do Rybalkovy ulice, ložnici 16,4 m2 a plně vybavenou kuchyni 15,7 m2 s komorou 2,1 m2, které jsou orientované do klidného vnitrobloku, dále koupelnu s vanou, umyvadlem, přípojkou na pračku a plynovým kotlem (3,2m2), samostatné WC a vstupní halu (10,3m2).
Nádherná lokalita v sousedství zeleně. Plná občanská vybavenost. Velmi dobré a rychlé dopravní spojení. V okolí množství obchodů, kaváren, restaurací.
Energetická třída G je uvedena dočasně, vzhledem k novele zákona č. 406/2000 Sb. o hospodaření s energií. Po dodání energetického štítku bude uvedena skutečná energetická třída této nemovitosti.
SDÍLET

Kontaktovat makléře

Hana Hlavatá

Hana Hlavatá

makléř

+420 728 235 358
hana.hlavata@tide.cz

Mám zájem o více informací

Odeslat poptávku
Zpět na výpis nabídek

Chcete dostávat informace o novinkách
a speciálních slevách mezi prvními?

Zapište se jako odběratel našeho newsletteru a žádná nabídka Vám už neuteče.