Prodej bytu 3+1

Praha, Praha 2 , Vinohrady , U Havlíčkových sadů
Na vyžádání Mám zájem o nemovitost

Jedinečný byt s dvěma balkony, ulice U Havlíčkových sadů, Praha 2 Vinohrady

ZÁKLADNÍ INFO
č. nabídky: N04232
vnitřní plocha: 115 m2
patro: 3. patro
parkování: U domu (veřejné)
energetický štítek: G - Mimořádně nehospodárná
stav:
PRODÁNO
PŘEDSTAVENÍ NEMOVITOSTI
V exkluzivním zastoupení nabízíme nádherný a především ojedinělý byt ve velmi žádané rezidenční lokalitě, na prestižní vinohradské adrese : v ulici U Havlíčkových sadů. Tato ulice, jejíž severozápadní stranu tvoří činžovní domy a jihovýchodní stranu zeď přiléhajících Havlíčkových sadů se bere jako jedna z nejkrásnějších secesních řad domů v Praze ( dále Pařížská, Masyrykovo nábř., Kodaňská).
Byt se nachází ve 4.nadzemním podlaží velmi kvalitně zrekonstruované budovy s výtahem. Celý byt je prodchnutý jedinečnou vinohradskou atmosférou i díky ponechání všech interiérových prvků, jako jsou dubové parketové podlahy, vnitřní dvoukřídlé portálové dveře do všech pokojů včetně unikátních prosklených výplní, vysoké stropy se světlostí nad 3m, špaletová okna, kachlová kamna a designový nábytek. Do bytu vstupujete přes čtvercovou halu (17m2), která spojuje všechny pokoje včetně centrální koupelny s vanou (5 m2), samostatné toalety (2,5 m2) a komory vybavené pračkou i sušičkou. Je zde tedy přístup do obou pokojů orientovaných na severozápadní stranu do vnitrobloku : dětského pokoje (14m2) se šatnou (3 m2), balkonem (2,2m2) a ložnice (23 m2) s en suite koupelnou s masážní sprchou a šatnou.
Na jihozápadní straně bytu se nachází plně vybavená kuchyň s jídelnou (16,15 m2) a obývací pokoj (23,38 m2) s kachlovými kamny (již nefunkční). Obě místnosti jsou propojeny dvoukřídlými portálovými dveřmi, ale mají taktéž samostatný vstup z haly. Celková obytná plocha bytové jednotky je 108,17 m2, ta neobsahuje 2 balkony o ploše 2,7m2 a 2,2 m2 a taktéž sklep o ploše 1,7 m2. Užitná plocha nemovitosti je 115 m2.
Byt se nachází hned vedle rozsáhlého parku s dětskými hřišti a v dochozí vzdálenosti veškeré občanské vybavenosti. Stanice metra Nám. Míru a zastávek tramvají s přímým spojením do centra. V okolí je velké množství kaváren a restaurací, několik MŠ a ZŠ a obchodů i obchůdků..
SDÍLET

Kontaktovat makléře

Hana Hlavatá

Hana Hlavatá

makléř

+420 728 235 358
hana.hlavata@tide.cz

Mám zájem o více informací

Odeslat poptávku
Zpět na výpis nabídek

Chcete dostávat informace o novinkách
a speciálních slevách mezi prvními?

Zapište se jako odběratel našeho newsletteru a žádná nabídka Vám už neuteče.