Prodej bytu 5+kk

Praha, Praha 3 , Vinohrady , Kolínská

REZERVACE. Prodej krásného střešního apartmánu 196m2 s terasami 92m2, Praha 3 Vinohrady

ZÁKLADNÍ INFO
č. nabídky: N04471
vnitřní plocha: 196.4 m2
balkon, terasa: 84 m2
patro: 6. patro
parkování: Garážové stání
energetický štítek: D - Nevyhovující
stav:
PRODÁNO
PŘEDSTAVENÍ NEMOVITOSTI
REZERVACE. Nabízíme k prodeji velkoryse řešený mezonetový byt 5+kk ( 196,4 m2) s dvěma terasami (83,5 + 8m2), z nichž jedna je střešní a poskytuje unikátní panoramatický výhled. Tento světlý a naprosto tichý byt, který vznikl v roce 2000, se nachází ve dvou nejvyšších podlažích udržovaného domu s výtahem, ve velmi oblíbené čtvrti Vinohrady, pouhých 8 minut chůze od náměstí Jiřího z Poděbrad a stanice metra A „Flora“ , 4 minuty k nejbližší zastávce tramvaje.
V prvním, vstupním, podlaží bytu se nachází velmi prostorná ložnice (37m2) s francouzskými okny, propojená s šatnou a koupelnou ( vana, sprcha, bidet , WC). Ve stejném podlaží je ještě další pokoj (ložnice/ pracovna 10 m2), koupelna se sprchou a samostatné WC.
V horním podlaží (7.NP) pak svojí rozlohou dominuje obývací pokoj ( 62m2) s krbem a balkonem ( 8 m2), propojený s kuchyní ( 12m2, spotřebiče Siemens), která je prakticky vybavena i samostatnou a navazující spižírnou. Za obývacím pokojem jsou pak v uzavíratelném traktu 2 ložnice (12 a 13m2), samostatná a velmi prostorná centrální koupelna ( vana, WC,bidet) a šatna. V této části se pak vychází po schodišti na střešní terasu o velikosti 84m2m2 s unikátním a panoramatickým výhledem.
Daný půdorys bytu nabízí i další variantu, kdy ve spodním patře může být zřízena pracovna/kanceláře a horní podlaží zůstane obytné.
Interiér bytu prosvětlují velké formáty balkonových dveří z dřevěných Europrofilů, ve všech pokojích jsou parketové podlahy, topení a teplou vodu obstarává vlastní plynový kotel.
Je případně možné přikoupit i jedno parkovací stání v nedaleké Rezidenci Korunní dvůr za cenu 1 100 000Kč.
Tato vinohradská lokalita nedaleko centra nabízí nadstandardní občanskou vybavenost, kvůli níž je stále nejvyhledávanější centrální lokalitou k trvalému bydlení v Praze. V okolí je dostatek školek, škol, obchodů i kaváren a nedaleko je i množství sadů a parků, velmi rychlé spojení hromadnou dopravou.
PENB „D“
SDÍLET

Kontaktovat makléře

Hana Hlavatá

Hana Hlavatá

makléř

+420 728 235 358
hana.hlavata@tide.cz

Mám zájem o více informací

Odeslat poptávku
Zpět na výpis nabídek

Chcete dostávat informace o novinkách
a speciálních slevách mezi prvními?

Zapište se jako odběratel našeho newsletteru a žádná nabídka Vám už neuteče.