Prodej bytu 2+kk

Praha, Praha 3 , Žižkov , Kališnická
Na vyžádání Mám zájem o nemovitost

Byt 2+kk (3kk) s lodžií a komorou, 66m2, 1 park.stání, ulice Kališnická, Praha 3

ZÁKLADNÍ INFO
č. nabídky: N04251
vnitřní plocha: 65.5 m2
patro: 5. patro
parkování: Garážové stání
energetický štítek: G - Mimořádně nehospodárná
stav:
PRODÁNO
PŘEDSTAVENÍ NEMOVITOSTI
PRODÁNO. V exkluzivním zastoupení majitele nabízíme prodej bytu 2+kk, který se nachází v 6.NP Rezidence Park Vítkov, novostavbě z r. 2007. Celková vnitřní plocha bytu je 57,5m2, terasa (lodžie) pak má plochu 4,5m2, dále k bytu náleží komora na stejném patře o velikosti 3,5 m2 a parkovací stání v 1.PP budovy. Byt je nyní využíván jako 3+kk, kdy byl pokoj-ložnice ( 15m2) předělen lehce demontovatelnou příčkou s dveřmi na spací část a pracovnu (dětský pokoj) s oknem. V bytě je dále obývací pokoj spojený s kuch.linkou (28m2), koupelna s vanou a WC (5,2m2), šatna (4m2) s přípojkou na pračku.
V bytě jsou dřevěné podlahy v kombinaci s kamennou dlažbou, dřevěná okna, bezpečnostní vstupní dveře, plně vybavená kuchyňská linka.
Všechny místnosti včetně lodžie jsou orientované do zeleně, směrem do parku Vítkov.
Bytový dům má moderní vstupní halu s recepcí. Bezpečí zajišťuje kamerový systém a 24hodinová ostraha domu. Rezidentům je k dispozici sauna s odpočívárnou v přízemních prostorách domu a fitness.
Rezidenční dům se nachází na úpatí vrchu Vítkov, jednoho z nejkrásnějších a nejrozlehlejších parků v Praze. Horní promenádní cesta i svahy Vítkova poskytují příjemné místo jak k procházkám a odpočinku, tak i k rozmanitému sportování. Pro rodiny s dětmi jsou v parku k dispozici dětská hřiště, závěsné houpačky i pikniková místa.
Dopravní uzel „ Ohrada“ je vzdálený 8 minut chůze, odtud je velmi rychlé spojení do centra ( 15min), dále na stanici metra linky A (10min) i C (6min). Excelentní poloha nedaleko centra metropole a přítomnost historického vrchu Vítkov činí Rezidenci Vítkov výjimečným místem k bydlení. Veškerá občanská vybavenost je v dosahu do 5minut.
Energetická třída G je uvedena dočasně, vzhledem k novele zákona č. 406/2000 Sb. o hospodaření s energií. Po dodání energetického štítku bude uvedena skutečná energetická třída této nemovitosti.
SDÍLET

Kontaktovat makléře

Hana Hlavatá

Hana Hlavatá

makléř

+420 728 235 358
hana.hlavata@tide.cz

Mám zájem o více informací

Odeslat poptávku
Zpět na výpis nabídek

Chcete dostávat informace o novinkách
a speciálních slevách mezi prvními?

Zapište se jako odběratel našeho newsletteru a žádná nabídka Vám už neuteče.