Prodej bytu 3+kk

Praha, Praha 4 , Chodov , Bohúňova
Na vyžádání Mám zájem o nemovitost

REZERVACE. Prodej moderního bytu 3+kk s lodžií, DV, ul. Bohúňova, Praha 4, Chodov

ZÁKLADNÍ INFO
č. nabídky: N04240
vnitřní plocha: 66 m2
patro: 3. patro
parkování: U domu (veřejné)
energetický štítek: G - Mimořádně nehospodárná
stav:
PRODÁNO
PŘEDSTAVENÍ NEMOVITOSTI
REZERVACE. V exkluzivním zastoupení nabízíme prodej vkusně zrekonstruovaného bytu 3+kk, který se nachází ve 4.NP pečlivě udržovaného domu s výtahem. Byt má vnitřní plochu 62 m2, lodžii 3,3 m2 a sklípek 1,2 m2. Byt prošel celkovou velmi kvalitní rekonstrukcí v r. 2018. Kromě nové dispozice byly vyměněny veškeré rozvody včetně elektřiny, byly provedeny nové omítky, podlahy ( celodřevěné plovoucí lamely, dlažba), zhotovena nová koupelna i WC. V bytě je moderní plně vybavená kuchyňská linka a vestavěná skříň v chodbě.
Byt je sice družstevní, ale se splacenou anuitou. Dům je díky dobrému hospodaření družstva ve výborném stavu. Zateplená fasáda, plastová okna, prostorný výtah, nové interiéry domu.
Nemovitost se nachází hned vedle Milíčovského parku, ze všech oken bytu i lodžie je otevřený výhled do zelené krajiny. Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost : rychlé dopravní spojení ( 10 min stanice metra Háje), v okolí je několik mateřských, základních i středních škol, bezpočet obchodů i zdravotnických zařízení.
Energetická třída G je uvedena dočasně, vzhledem k novele zákona č. 406/2000 Sb. o hospodaření s energií. Po dodání energetického štítku bude uvedena skutečná energetická třída této nemovitosti.
SDÍLET

Kontaktovat makléře

Hana Hlavatá

Hana Hlavatá

makléř

+420 728 235 358
hana.hlavata@tide.cz

Mám zájem o více informací

Odeslat poptávku
Zpět na výpis nabídek

Chcete dostávat informace o novinkách
a speciálních slevách mezi prvními?

Zapište se jako odběratel našeho newsletteru a žádná nabídka Vám už neuteče.