Prodej bytu 2+kk

Praha, Praha 4 , Nusle , K sídlišti

Reprezentativní byt 2+kk, lodžie, garáž, sklep, Rezidence Kavčí Hory, Praha 4

ZÁKLADNÍ INFO
č. nabídky: N04247
vnitřní plocha: 44.5 m2
patro: 6. patro
parkování: Garážové stání
energetický štítek: C - Vyhovující
stav:
PRODÁNO
PŘEDSTAVENÍ NEMOVITOSTI
Reprezentativní, luxusní a slunný byt 2+kk (42 m2) s klidnou jihozápadní orientací směrem na vilovou čtvrť Braník a Kavčí Hory, s nádherným výhledem na panorama Prahy. Byt disponuje lodžií (3m2) a pohodlným parkovacím stáním, v jehož bezprostředním sousedství je i nadstandardně prostorný sklep ( 9,6m2).
Byt se rozkládá v 7. podlaží Rezidence Kavčí Hory, v unikátní dvanáctipodlažní budově, která disponuje nepřetržitou recepční službou s moderním monitorovacím kamerovým systémem a privátním fitness centrem.
Pro tento jedinečný projekt je typické nejen průhledové „OKNO“, ale též použití luxusních a moderních materiálů v interiérech a přírodního kamene, skla a exotického dřeva v exteriérech. Velkoformátová hliníková okna s izolačním dvojsklem poskytují dostatek denního světla a nádherné panoramatické výhledy, dále má byt elektronicky ovládané venkovní hliníkové a vnitřní textilní žaluzie, dřevěné plovoucí podlahy, vestavěné úložné prostory v hale a v ložnici. Byt v r. 2020 prošel nákladnou přestavbou, během níž byly instalované klimatizační jednotky do obou obytných místností s napojením na centrální vzduchotechniku budovy. Celkovou rekonstrukcí prošla i koupelna ( hybridní WC+bidet, rozměrově nadstandardní sprchový kout, podlahové vytápění), plně vybavená kuchyňská linka se spotřebiči Miele a drtičem bio odpadu, byt byl dále vybaven designovým nábytkem, který může být ponechaný v rámci nabízené kupní ceny.
Praha 4 patří v současné době mezi nejlukrativnější čtvrti Prahy jak z hlediska kvalitního rezidenčního bydlení, tak i z pohledu velkých společností, které umisťují sídla do nově vybudovaných administrativních center. Oblast Kavčích hor si zachovává dojem klidného prostředí uprostřed zeleně, i díky sousedství Centrálního parku a vilové čtvrti, ideální pro procházky, sport či jiné volnočasové aktivity. V blízkosti se nachází rovněž spousta příležitostí pro kulturní zážitky či uspokojení dalších potřeb. Množství restaurací, obchodů, nedaleko je obchodní centrum Arkády Pankrác. Výbornou dopravní dostupnost zajišťuje stanice metra trasy „C“ i zastávka několika autobusových linek, které jsou vzdálené do 10 min chůze nebo i velmi rychlé napojení na dálnici D1 a městský okruh.
PENB třída "C".
SDÍLET

Kontaktovat makléře

Hana Hlavatá

Hana Hlavatá

makléř

+420 728 235 358
hana.hlavata@tide.cz

Mám zájem o více informací

Odeslat poptávku
Zpět na výpis nabídek

Prohlédněte si další nabídky

Prodej bytu 2+kk v novostavbě u Krčského lesa
REZERVACE
Praha 4 / 7 950 000 Kč za Nemovitost
Útulný 2+kk, ul. Na Návsi, Dolní Měcholupy
REZERVACE
Praha 10 / 5 550 000 Kč za Nemovitost

Chcete dostávat informace o novinkách
a speciálních slevách mezi prvními?

Zapište se jako odběratel našeho newsletteru a žádná nabídka Vám už neuteče.