Prodej bytu 2+kk

Vrchlabí , Vrchlabí , Labská

Prodej apartmánu 2+kk ve Vrchlabí s výhledem přes Labe

ZÁKLADNÍ INFO
č. nabídky: N04400
vnitřní plocha: 48.2 m2
patro: 2. patro
parkování: Garážové stání
energetický štítek: C - Vyhovující
stav:
PRODÁNO
PŘEDSTAVENÍ NEMOVITOSTI
Nově stavěný apartmán v kouzelném místě na břehu Labe jen pár kroků od náměstí. Prostorný byt B 304 o velikosti 2+kk situovaný ve 3. nadzemním podlaží bude mít příjemný výhled přes řeku na původní zástavbu, zahrady rodinných domů a zelené svahy nad Vrchlabím. Bytová jednotka je součástí projektu, který zahrne dvojici bytových domů na opačných březích Labe propojenou soukromou lávkou.

Apartmány Riverside Vrchlabí se mohou stát vaší základnou pro zimní i letní dovolenou i výnosnou investicí. Díky poloze nedaleko náměstí máte k dispozici veškeré zázemí tohoto podhorského města. Skibusem je snadno dosažitelný skiareál Herlíkovice-Bubákov, v blízkosti se nalézají další 3 oblíbená lyžařská střediska včetně 14 km vzdáleného Špindlerova Mlýna.

Projekt stavěný ve dvou etapách zahrne celkem 56 apartmánů a více než 60 parkovacích stání. První etapa s termínem dokončení v červnu 2023 je kompletně prodána a v současné době nabízíme byty v bytovém domě B1/B2. Zázemí domů budou tvořit lyžárny/kolárny a společná recepce, v přízemí domu B v Labské ulici vzniknou sklepy a dva menší komerční prostory.

Všechny apartmány budou kolaudovány jako bytové jednotky a poskytnou veškerý komfort pro rekreaci i stálé bydlení. Standardní vybavení budou tvořit dřevěná eurookna, obložkové zárubně, moderní zařizovací předměty a vkusně vybrané obklady a dlažby. V domě B bude plynová kotelna zajišťující topení a ohřev teplé vody, PENB C.

Spolu s bytem je prodáváno garážové stání na zakladači v ceně 333.500 Kč. Garážová stání jsou v přízemí objektu, v každé sekci je výtah, k dispozici je i společná lyžárna. Možnost koupě sklepa.
Termín dokončení: listopad 2023, k nastěhování zima 2023/2024.
SDÍLET

Kontaktovat makléře

Pavel Velebil

Pavel Velebil

makléř

+420 602 269 011
pavel.velebil@tide.cz

Mám zájem o více informací

Odeslat poptávku
Zpět na výpis nabídek

Prohlédněte si další nabídky

Apartmán s balkonem s výhledem přes Labe
/ 4 790 000 Kč za Nemovitost
Velký byt 1+kk 38 m2 se zahrádkou 20 m2, Dolní Měcholupy
REZERVACE
Praha 10 / 5 280 000 Kč za Nemovitost
Prodej apartmánu 2+kk ve Vrchlabí Krkonoše
/ 4 594 000 Kč za Nemovitost
Byt 3+kk s terasou a předzahrádkou ve vilkové čtvrti
REZERVACE
Praha 10 / 13 490 000 Kč za Nemovitost

Chcete dostávat informace o novinkách
a speciálních slevách mezi prvními?

Zapište se jako odběratel našeho newsletteru a žádná nabídka Vám už neuteče.