Prodej bytu 3+kk

Vrchlabí , Vrchlabí , Jos. Šíra

Poslední byt 3+kk v 1. etapě projektu Riverside Vrchlabí

ZÁKLADNÍ INFO
č. nabídky: N04406
vnitřní plocha: 62.1 m2
patro: 1. patro
parkování: Venkovní stání
energetický štítek: D - Nevyhovující
stav:
PRODÁNO
PŘEDSTAVENÍ NEMOVITOSTI
Nově stavěné apartmány Riverside Vrchlabí se mohou stát vaší základnou pro zimní i letní dovolenou i výnosnou investicí. Díky poloze nedaleko náměstí máte k dispozici veškeré zázemí tohoto podhorského města. Skibusem je snadno dosažitelný skiareál Herlíkovice-Bubákov, v blízkosti se nalézají další 3 oblíbená lyžařská střediska včetně 14 km vzdáleného Špindlerova Mlýna.

Získejte s 5% slevou nově dokončený apartmán 3+kk v 1. etapě projektu Riverside Vrchlabí. Apartmán s podlahovou plochou 62,1 m2 a balkonem o ploše 7 m2 je situován v 1. nadzemním podlaží komorního domu se 14 byty. V suterénu je lyžárna.

Standardní vybavení bytů tvoří vinylové podlahy v teplých tónech a s nimi barevně ladící interiérové dveře s obložkovými zárubněmi, koupelna s oknem se sprchovým koutem a samostatné WC, obklady 60x30 a dlažbou 60x60, etážové topení s radiátory a elektrickým kotlem. Plocha obývacího pokoje 24 m2, plochy ložnic 12,0 a 11,7 m2. Spolu s bytem je prodáváno venkovní parkovací místo pod uzamčením (v ceně bytu).

Obytný soubor Riverside Vrchlabí zahrne dvojici bytových domů na opačných březích řeky propojenou soukromou lávkou. Zázemí domů tvoří lyžárna, sklepy a společná recepce, v přízemí domu B v Labské ulici vznikne komerční prostor k prodeji či pronájmu. První etapu tvoří právě tento komorní dům A se 14 byty.
SDÍLET

Kontaktovat makléře

Pavel Velebil

Pavel Velebil

makléř

+420 602 269 011
pavel.velebil@tide.cz

Mám zájem o více informací

Odeslat poptávku
Zpět na výpis nabídek

Chcete dostávat informace o novinkách
a speciálních slevách mezi prvními?

Zapište se jako odběratel našeho newsletteru a žádná nabídka Vám už neuteče.