Prodej domu 5+kk

Černošice , Černošice , Leknínová
Na vyžádání Mám zájem o nemovitost

REZERVACE. Samostatný RD, garáž, užitná plocha 200m2, pozemek 1092m2, Leknínová, Černošice, Praha-západ

ZÁKLADNÍ INFO
č. nabídky: N04329
vnitřní plocha: 200 m2
balkon, terasa: 18 m2
parkování: Garáž
energetický štítek: G - Mimořádně nehospodárná
stav:
PRODÁNO
PŘEDSTAVENÍ NEMOVITOSTI
REZERVACE. V exkluzivním zastoupení majitele nabízíme k prodeji samostatně stojící rodinný dům 5+kk o celkové užitné ploše 200m2 s pozemkem 1092 m2 ( z toho zahrada 943m2). Dům i zahrada mají ideální velikost pro komfortní bydlení i větší rodiny bez nutnosti časově či finančně nákladné údržby. Prostorná zahrada je zárukou soukromí.
Dům byl postaven v roce 2005 v rámci rezidenčního projektu „Slunný vrch“. Dům je zděný z cihelných bloků POROTHERM. V 1.NP je kontinuálně propojený obytný prostor ( kuchyň se spíží, jídelna, obývací pokoj - celkem 38 m2) s terasou, dále pak pokoj/pracovna ( 10 m2), samostatné WC a vestavěná dvougaráž ( 40m2) průchozí přes technické zázemí ( sklad+ kotelna) do obytné části. 2.NP disponuje hlavní ložnicí (16m2), v rámci níž je přes vlastní šatnu (5,2m2) přístupná koupelna (5m2) se sprchou a WC. Další dvě ložnice ( 2x12 m2) mají k dispozici druhou koupelnu ( 10 m2) s vanou, sprchou i WC, která je přístupná z chodby. Všechny místnosti v patře mají krásné výhledy do krajiny.
Dřevěná třívrstvá podlaha, centrální plynový kondenzační kotel, podlahové topení v koupelnách, pálená střešní krytina, dřevěná Eurookna, vnitřní dveře Sapeli, příprava pro centrální vysavač, EZS.
Černošice jsou obec s veškerým zázemím a rychlým spojením s Prahou. Do 15 min jste vlakem na Smíchovském nádraží, autem pak za 25 minut v centru. Naleznete zde dvě základní školy a několik mateřských škol, supermarket a další nákupní prostory, restaurace, kavárny, rodinná centra s nabídkou dětských kroužků i s aktivitami pro dospělé, tenisové kurty, kino a mnoho dalších volnočasových aktivit, které nabízí okolní malebná příroda.
Energetická třída G je uvedena dočasně, vzhledem k novele zákona č. 406/2000 Sb. o hospodaření s energií. Po dodání energetického štítku bude uvedena skutečná energetická třída této nemovitosti.
SDÍLET

Kontaktovat makléře

Hana Hlavatá

Hana Hlavatá

makléř

+420 728 235 358
hana.hlavata@tide.cz

Mám zájem o více informací

Odeslat poptávku
Zpět na výpis nabídek

Prohlédněte si další nabídky

Novostavba nízkoenergetického domu Praha - Dubeč
Praha 10 / 18 590 000 Kč za Nemovitost
Prodej apartmánu 2+kk ve Vrchlabí Krkonoše
/ 4 594 000 Kč za Nemovitost

Chcete dostávat informace o novinkách
a speciálních slevách mezi prvními?

Zapište se jako odběratel našeho newsletteru a žádná nabídka Vám už neuteče.