Prodej domu 3+1

Těmice , Dráchov

Prodej samostatného rodinného domu (chalupy) v obci Dráchov u Těmic, okres Pelhřimov

ZÁKLADNÍ INFO
č. nabídky: N04420
vnitřní plocha: 90.47 m2
parkování: Garáž
energetický štítek: G - Mimořádně nehospodárná
stav:
PRODÁNO
PŘEDSTAVENÍ NEMOVITOSTI
PRODÁNO! Prodej samostatného rodinného domu (chalupy) v obci Dráchov u Těmic, okres Pelhřimov. Dům se nachází na Českomoravské vrchovině, v nedotčené přírodě, v oblasti rozlehlých smíšených lesů, polí a luk. V bezprostředním okolí je mnoho rybníků a cykloturistických stezek, v zimě běžeckých stop. Nádherné okolí, pestré možnosti koupání - rybníky, lom Antonka, nedaleké lesy jsou rájem houbařů. Malá vesnice Dráchov, která je částí obce Těmice je vzdálena necelé 3 km od Kamenice nad Lipou a 20 km od Pelhřimova.
Dům je situován v krásném a klidném místě na konci obce, nedaleko památkově chráněné Heřmaňské lipové aleje. Jedná se o jednopodlažní přízemní stavení s užitnou plochou 111 m2 tvořené obývacím pokojem, samostatnou kuchyní, ložnicí, toaletou, předsíní, verandou a skladem. Na dům nepřímo navazuje prostorná garáž s dílnou a společně vytváří útulnou atriovou zahradu orientovanou na jihozápad.
Celková plocha pozemku činí 2 342 m2 z čehož 1696 m2 je plocha přilehlé zahrady s ovocnými stromy.
Dům je napojen na obecní vodovod a navíc je na pozemku vlastní studna. Vytápění je na tuhá paliva a pomocí akumulačních kamen. Obec má odsouhlasenou kanalizační přípojku, zatím je odpadní voda odváděna do jímky.
V obci Těmice je pošta, prodejna, pohostinství a koupaliště. Autobusová zastávka je necelých 350 m od domu. Vlakové spojení je v nedaleké Kamenici nad Lipou. Třída energetické náročnosti G je uvedena dočasně z důvodu plnění zákonných požadavků.
SDÍLET

Kontaktovat makléře

Monika Lištvanová

Monika Lištvanová

makléř

+420 602 155 309
monika@tide.cz

Mám zájem o více informací

Odeslat poptávku
Zpět na výpis nabídek

Chcete dostávat informace o novinkách
a speciálních slevách mezi prvními?

Zapište se jako odběratel našeho newsletteru a žádná nabídka Vám už neuteče.