Prodej domu 6+1

Kamenice , Kamenice , Kruhová

Rodinná vila 6+1, užitná plocha 300 m2, pozemek 1052 m2, Kamenice, Praha-východ

ZÁKLADNÍ INFO
č. nabídky: N04311
vnitřní plocha: 300 m2
balkon, terasa: 40 m2
parkování: Garáž
energetický štítek: G - Mimořádně nehospodárná
stav:
PRODÁNO
PŘEDSTAVENÍ NEMOVITOSTI
REZERVACE. Tato dvoupodlažní rodinná vila 6+1 o užitné ploše 300 m2 ( zastavěná plocha 229 m2) se zahradou 823 m2 svojí velikostí i velmi praktickou dispozicí splňuje veškeré nároky na komfortní bydlení i větší rodiny. Nachází se v obci Kamenice, uprostřed malebné krajiny Středočeské pahorkatiny, asi 20minut JV od Prahy na hranici Ladova kraje. Parkování pro více automobilů umožňuje dvougaráž a zpevněná plocha na vlastním pozemku před vjezdem.
1.NP domu disponuje vstupní halou se zádveřím, se kterým bezprostředně sousedí prostorná šatna (10m2) a samostatné WC. Celé přízemí je dobře funkčně propojeným prostorem: obývací pokoj s krbem (26m2), zimní zahradou ( 7,5m2) a výstupem na terasu (25m2)/zahradu, jídelna ( 11m2), kuchyň (11 m2) se spižírnou a sousedící techn. místností (10m2), kde je umístěn plynový kotel, pračka se sušičkou, mrazák. V přízemí je ještě prostorný pokoj/pracovna/ložnice (16 m2) s vlastní koupelnou (sprcha, WC). Garáž (38m2) je vnitřně propojena s domem.
Ve 2.NP se nachází 2 ložnice (obě 16 m2) orientované na východní stranu a 1 ložnice (16 m2) s pracovnou/šatnou (7m2), z níž je přístup na terasu, která disponuje venkovním krbem (40 m2). Terasa je přístupná také z centrální chodbičky. V podkroví jsou k dispozici 2 velmi prostorné koupelny ( 8 m2) s oknem, vždy s vanou i sprchou a WC.
Dům je napojen na všechny inženýrské sítě. ÚT s plynovým kotlem je v přízemí podlahové s prostorovým termostatem, v patře jsou osazeny radiátory. Plastová okna s předokenními Al. roletami, střešní krytina (betonové tašky) i střešní okna jsou měněny cca před 5 lety, EZS napojený na bezpečnostní pult, obvodové zdivo s tepelnou izolací. Kolaudace proběhla v roce 1993.
V obci je kompletní občanská vybavenost, a to včetně základních škol a mateřské školky. V pochozí vzdálenosti od domu je autobusová zastávka, supermarket Billa, restaurace a kulturní dům, lékařská péče. K volnočasovým aktivitám slouží nedaleká 3 golfová hřiště, relaxační centrum, zimní stadion, tenisové kurty, v zimě udržované běžecké trasy. V okolí jsou lesy, rybníky a jízdárny. Výborná dopravní dostupnost do Prahy – snadné napojení na D1 a Pražský okruh, autobusové spojení do Prahy každých 15 minut, cca 20 minut na okraj Prahy.
Lokalita Kamenice nadchne okolní přírodou, která je zárukou dobrého vzduchu a malého znečištění v lokalitě — naprosto odlišné od jiných suburbanizovaných částí v okolí Prahy.
Energetická třída G je uvedena dočasně, vzhledem k novele zákona č. 406/2000 Sb. o hospodaření s energií. Po dodání energetického štítku bude uvedena skutečná energetická třída této nemovitosti.
SDÍLET

Kontaktovat makléře

Hana Hlavatá

Hana Hlavatá

makléř

+420 728 235 358
hana.hlavata@tide.cz

Mám zájem o více informací

Odeslat poptávku
Zpět na výpis nabídek

Chcete dostávat informace o novinkách
a speciálních slevách mezi prvními?

Zapište se jako odběratel našeho newsletteru a žádná nabídka Vám už neuteče.