Prodej domu 5+1

Dolní Bukovsko , Radonice

Prodej chalupy v Jižních Čechách, Radonice, Dolní Bukovsko

ZÁKLADNÍ INFO
č. nabídky: N04358
vnitřní plocha: 150 m2
parkování: Venkovní stání
energetický štítek: G - Mimořádně nehospodárná
stav:
PRODÁNO
PŘEDSTAVENÍ NEMOVITOSTI
REZERVACE! Nabízíme ke koupi malebnou chalupu ve vesnici Radonice, jež je součástí 4 km vzdálené obce Dolní Bukovsko. Radonice se nachází jen 4,5 km od sjezdu z dálnice D3 do Českých Budějovic necelou 1,5 hod. z Prahy. Vesnice leží u náhorní plošiny mezi Ševětínem, Dolním Bukovskem a Kostelcem v krásné krajině obklopené hustými lesy. Procházky po přilehlém okolí nabízí dechberoucí výhledy na Třeboňskou pánev s jihočeskými rybníky.
Původní stavení z roku 1915 prošlo několika rozsáhlými přestavbami: v roce 1947, 1980, 2006. Poslední úpravy byly provedeny v roce 2016. Jeho poloha při cestě navazující na pěšinu vzdálenou pouhých 500 m od lesa, zároveň však jen pár kroků od historického jádra vesnice nabízí ničím nerušenou rekreaci, či po modernizaci trvalé bydlení. Vesnice je obydlena převážně starousedlíky.
Předmětem prodeje je stavební pozemek o rozloze 747 m2, jehož součástí je stavba pro rodinou rekreaci a dále přilehlá samostatná zahrada, která má výměru 224 m2. Na hlavním pozemku stojí chalupa ve tvaru písmene L a dále prostorná stodola cca 220 m2 do které je vjezd jak z pozemku, tak z hlavní komunikace. Pozemek mezi chalupou a stodolou vytváří útulnou atriovou zahradu, je oplocen a poskytuje naprosté soukromí. V rohu atria je polozapuštěný plastový bazén, oddělený od zbytku zahrady vzrostlými tújemi. Na přilehlé zahradě, na kterou je přímý vstup z hlavního pozemku, je samostatná studna a několik vzrostlých stromů. Je vhodná pro pěstování ovoce a zeleniny, či pro chov domácí drůbeže apod.
Chalupa je tvořena hlavní obytnou budovou a budovou bývalých stájí. Obytná budova je dvoupodlažní a sestává z přízemí a podkroví. V přízemí se nachází vstupní předsíň, koupelna se sprchovým koutem a WC, kuchyně, obývací pokoj a ložnice. V kuchyni je kuchyňská linka, kamna s pecí a jídelní kout, v prostorném, rohovém obývacím pokoji orientovaném jna jih a východ je krb a je z něj přístup na zahradu.
Z předsíně je vstup do podkroví, které je tvořeno obývacím pokojem, 2 ložnicemi a koupelnou se sprchovým koutem, umyvadlem a WC. Každé podlaží má cca 75 m2. Přízemí je vytápěno akumulačními kamny, krbem popřípadě kamny na tuhá paliva. Podkroví je vytápěno přímotopy. Dům je připojen na obecní vodovod a kanalizaci. Ohřev vody v koupelnách je pomocí průtokového ohřívače, v kuchyni. je el. bojler.
Okolí vybízí k výletům: přírodní rezervace Borkovická blata 10km, Hlubocké obory 5km, zámek Hluboká nad Vltavou 20 Km, Veselí nad Lužnicí 13 km, České Budějovice 23 km.
Energetická třída se uvádí jako nejnižší - G, protože energetický štítek ještě nebyl vypracován nebo je v přípravě.
SDÍLET

Kontaktovat makléře

Monika Lištvanová

Monika Lištvanová

makléř

+420 602 155 309
monika@tide.cz

Mám zájem o více informací

Odeslat poptávku
Zpět na výpis nabídek

Prohlédněte si další nabídky

Novostavba nízkoenergetického domu Praha - Dubeč
Praha 10 / 18 590 000 Kč za Nemovitost
Prodej apartmánu 2+kk ve Vrchlabí Krkonoše
/ 4 594 000 Kč za Nemovitost

Chcete dostávat informace o novinkách
a speciálních slevách mezi prvními?

Zapište se jako odběratel našeho newsletteru a žádná nabídka Vám už neuteče.