Prodej domu 6+1

Úholičky , Úholičky , Podmoráň

Prodej RD u Vltavy, Úholičky

ZÁKLADNÍ INFO
č. nabídky: N04461
vnitřní plocha: 220 m2
balkon, terasa: 16 m2
parkování: U domu (veřejné)
energetický štítek: G - Mimořádně nehospodárná
stav:
PRODÁNO
PŘEDSTAVENÍ NEMOVITOSTI
REZERVACE. Bydlení v přírodě. Pokud chcete mít za sousedy les z jedné strany a z druhé Podmoráňský potok, je nabídka této nemovistosti právě pro vás. Romantické místo pod Vyhlídkou Stříbrník, nedaleko Vltavy, je přístupné z asfaltové komunikace Podmoráň v obci Úholičky. Dvoupodlažní rodinný dům postavený v r. 1982 nabízí v přízemí obývací pokoj, jídelnu, ložnici, kuchyni, koupelnu a menší ložnici v přízemí, v patře jsou pak 4 pokoje a koupelna. Je možné upravit dispozici i na dvougenerační bydlení, rozdělené do dvou samostatných bytů po podlažích. Na zahradě se dále nachází dřevěná pergola s posezením, starší betonový bazén, dílna a sklad.
Centrum obce se školkou, obchodem, restaurací, Statkem, sportovišti apod. je vzdálené cca 1 km, pro spojení s Prahou je pak ideální využít vlak z železniční stanice Úholičky, vzdálené 400m od domu. V bezprostředním okolí vede několik turistických a cyklistických stezek, nejen podél Vltavy. Prodej doporučujeme především pro zájemce hledající bydlení s větším počtem místností, pro milovníky přírody a klidu.
Energetická třída G je uvedena dočasně, vzhledem k novele zákona č. 406/2000 Sb. o hospodaření s energií. Po dodání energetického štítku bude uvedena skutečná energetická třída této nemovitosti.
SDÍLET

Kontaktovat makléře

Pavel Bošek

Pavel Bošek

makléř

+420 602 264 956
pavel.bosek@tide.cz

Mám zájem o více informací

Odeslat poptávku
Zpět na výpis nabídek

Prohlédněte si další nabídky

Novostavba nízkoenergetického domu Praha - Dubeč
Praha 10 / 18 590 000 Kč za Nemovitost
Byt 3+kk s terasou a předzahrádkou ve vilkové čtvrti
REZERVACE
Praha 10 / 13 490 000 Kč za Nemovitost

Chcete dostávat informace o novinkách
a speciálních slevách mezi prvními?

Zapište se jako odběratel našeho newsletteru a žádná nabídka Vám už neuteče.