Prodej domu 7+kk

Vavřinec , Vavřinec

Prodej RD 320 m2, pozemek 1355m2, garáže, bazén, obec Vavřinec, okr. Kutná hora

ZÁKLADNÍ INFO
č. nabídky: N04321
vnitřní plocha: 320 m2
parkování: Garáž
energetický štítek: G - Mimořádně nehospodárná
stav:
PRODÁNO
PŘEDSTAVENÍ NEMOVITOSTI
REZERVACE. V exkluzivním zastoupení majitele nabízíme k prodeji ihned obyvatelný rodinný dům o užitné ploše 320 m2 v malebné obci Vavřinec, 18 km od Kutné Hory a 18min od obce Sázava. Dominantou obce je pseudogotický kostelík a rozsáhlý rybník Vavřinec, pár metrů od domu pod svahem. Celková výměra pozemku je 1355 m2, z toho je 1170m2 zahrada a zastavěná plocha pak 185 m2. Rodinný dům byl zkolaudován v r. 1986. V technickém suterénu domu se nachází 2 garáže ( 2x12 m2), kotelna s el. kotlem a s možností přepojení na kotel na tuhá paliva, sklady, dílna, WC. V obytném 1.NP se v jednom rameni půdorysu do „L“ nachází ložnice (pracovna), obývací pokoj propojený s kuchyní, jídelnou i venkovní jižní terasou V druhém rameni se pak nachází další 3 ložnice ( 2x 13,5m2, 17 m2), koupelna s vanou i sprchou, dále WC a komora. V podkroví domu je pak možné vystavět další pokoje nebo samostatný byt. Na pečlivě udržované zahradě je oválný zastřešený bazén (4x3x1,2m), skleník a za plotem na odděleném pozemku další zděný objekt -po dodatečné kolaudaci k možnému využití např. jako dílna. Dům je zásobený vodou z kopané i vrtané (28m) studny, kanalizační jímka může být do 2 let nahrazena obecní kanalizací, na jejíž realizaci už bylo zahájeno stavební řízení. Kromě garáží je i několik dalších parkovacích míst na pozemku, k samostatné dílně je možný příjezd.
V obci Vavřinec je mateřská škola, restaurace, obchod, víceúčelová budova, hřiště na volejbal, nohejbal nebo tenis, z obce je spojení autobusem do Uhlířských Janovic a dále je možné pokračovat vlakem (směr Ledečko a Kolín).
Energetická třída G je uvedena dočasně, vzhledem k novele zákona č. 406/2000 Sb. o hospodaření s energií. Po dodání energetického štítku bude uvedena skutečná energetická třída této nemovitosti.
SDÍLET

Kontaktovat makléře

Hana Hlavatá

Hana Hlavatá

makléř

+420 728 235 358
hana.hlavata@tide.cz

Mám zájem o více informací

Odeslat poptávku
Zpět na výpis nabídek

Chcete dostávat informace o novinkách
a speciálních slevách mezi prvními?

Zapište se jako odběratel našeho newsletteru a žádná nabídka Vám už neuteče.