Pronájem bytu 1+kk

Praha, Praha 4 , Michle , Hodonínská

Zařízený 1+kk s terasou, Rezidence Oliva, Brumlovka!

ZÁKLADNÍ INFO
č. nabídky: N04533
vnitřní plocha: 33.6 m2
balkon, terasa: 6 m2
patro: 2. patro
parkování: Garážové stání
energetický štítek: B - Úsporná
stav:
PRONAJATO
PŘEDSTAVENÍ NEMOVITOSTI
V rezidenční části areálu Brumlovka nabízíme atraktivní, útulný byt 1+kk o rozloze 33,6 m2 + terasa 6 m2. Byt se nachází ve třetím nadzemním podlaží Rezidence Oliva - architektonicky výjimečného projektu společnosti Passerinvest Group.
Jižně orientovaný byt se skládá z předsíně, koupelny se sprchovým koutem, umyvadlem, toaletou a místem na pračku a sušičku a dále obytné místnosti s kuchyňským koutem a terasou. Nadčasový design a vysoký standard provedení zahrnuje francouzská okna s izolačním trojsklem, velkoformátové obklady a dlažby, dřevěné třívrstvé lamelové podlahy, interiérové dveře s bezfalcovou obložkovou zárubní, centrálně řízenou rekuperaci vzduchu, videotelefon. Bezbariérový přístup po celém objektu. Srdcem domu je velkorysé atrium s prosklenou střechou a panoramatickými výtahy, které vytváří společný prostor pro obyvatele domu. K bytu je možné pronajmout parkovací stání v podzemní garáži za částku 2 700,- Kč/měsíc.

Rezidence Oliva vyrostla v moderní pražské čtvrti u Parku Brumlovka s velkým podílem zeleně, vodních prvků a relaxačních ploch, který se navíc dočká v budoucnu dalšího rozšíření a vzniku nových veřejných prostranství. Jedná se o bydlení v lokalitě s plnou občanskou vybaveností – naleznete zde atletický stadion a několik dětských hřišť, multifunkční budovy Brumlovka s wellness a fitness klubem, objekt Olivka s kavárnou, základní a střední školu Elijáš i česko-anglickou školku. Dále se zde nachází obchody a služby. Mezi nejrozšířenější patří restaurace, kavárny, supermarket, drogerie, banky, lékárna, čistírna. Skvělá dopravní dostupnost.
SDÍLET

Kontaktovat makléře

Martin Satar

Martin Satar

makléř

+420 602 322 230
martin@tide.cz

Mám zájem o více informací

Odeslat poptávku
Zpět na výpis nabídek

Chcete dostávat informace o novinkách
a speciálních slevách mezi prvními?

Zapište se jako odběratel našeho newsletteru a žádná nabídka Vám už neuteče.