Pronájem bytu 3+kk

Praha, Praha 5 , Smíchov , Pecháčkova

Pronájem krásného, zrekonstruovaného bytu 3+kk, 102 m2, Praha 5, Pecháčkova ul., Smíchov

ZÁKLADNÍ INFO
č. nabídky: N04127
vnitřní plocha: 102 m2
patro: 4. patro
parkování: Garážové stání
energetický štítek: G - Mimořádně nehospodárná
stav:
PRONAJATO
PŘEDSTAVENÍ NEMOVITOSTI
Nově zrekonstruovaný, částečně zařízený byt se švýcarskými prvky, s balkonem, 2 koupelnami, sklepem a garážovym staním v budově, situovaný ve 4. patře neoklasicistního činžovního domu, který prošel kompletní rekonstrukcí s důrazem na zachování původních architektonických prvků. Moderní rezidence se nachází pár kroků od nábřeží Vltavy a parku na náměstí 14. října, v pěším dosahu Tesca, Kinského zahrady, stanice metra Anděl a obchodně-zábavního centra Nový Smíchov s plnou vybaveností v okolí. Je to misto s "geniem loci".
Interiér tvoří velký obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní a jídelním prostorem, hlavní ložnice s vlastní koupelnou (vana, toaleta), druhá ložnice s balkonem s výhledem do vnitrobloku, samostatná koupelna (sprch. kout, toaleta) a vstupní hala. V celém bytě je vysoce kvalitní vestavěný nábytek, šatna, klimatizace a v ložnicích zatemňovací závěsy a záclony.
Kvalitní materiály a provedení, parkety, velká okna, vysoké stropy, bezpečnostní dveře, centrální plynové vytápění, indukční varná deska, myčka, sklep, výtah. K dispozici 1 garážove parkovací stání v objektu za 2000 kč/ měs. Poplatky za společné domovní služby 7000 kč měsíčně a energie budou prevedeny na najemce. PENB G. Volný od 1.6.2022.
SDÍLET

Kontaktovat makléře

Martin Satar

Martin Satar

makléř

+420 602 322 230
martin@tide.cz

Mám zájem o více informací

Odeslat poptávku
Zpět na výpis nabídek

Chcete dostávat informace o novinkách
a speciálních slevách mezi prvními?

Zapište se jako odběratel našeho newsletteru a žádná nabídka Vám už neuteče.