Pronájem bytu 4+1

Praha, Praha 6 , Liboc , Evropská

Pronájem mezonetového bytu 4+1 u přírodní rezervace Divoká Šárka, Praha 6, Evropská ul.

ZÁKLADNÍ INFO
č. nabídky: N04235
vnitřní plocha: 147 m2
patro: 2. patro
parkování: Garáž
energetický štítek: C - Vyhovující
stav:
PRONAJATO
PŘEDSTAVENÍ NEMOVITOSTI
Částečně zařízený mezonetový byt 4+1 o celkové rozloze 147 m2 s balkonem a možností užívat zahradu cca 100 m2. Byt je situovaný v posledních dvou patrech rohového rodinného domu, obklopeného zelení, v rezidenční čtvrti Liboc v Praze 6. Lokalita doslova pár kroků od přírodní rezervace Divoká Šárka s mnoha možnostmi sportovního a relaxačního vyžití, nedaleko vodní nádrže Džbány, Letohrádku Hvězda a zároveň v blízkosti mezinárodní školy PBS. Velmi dobrá dostupnost do centra, na letiště Václava Havla (7 min.) a do mezinárodních škol. Minuta pěšky od zastávky autobusu a tramvaje, pouze pět minut jízdy ke stanici metra Nádraží Veleslavín.
Ve spodní úrovni bytu se nachází obývací pokoj s funkčním krbem a jídelním prostorem, plně vybavená kuchyně, toaleta a vstupní hala s vestavěnými skříněmi. V horním patře jsou umístěny tři samostatné ložnice, malá galerie, společný balkon a koupelna s vanou, sprchovým koutem a toaletou. K bytu náleží možnost užívání společné zahrady. K dispozici je rovněž dvougaráž pro 2 auta za extra částku ( 3000,- Kč).
Byt má dostatek vestavěných úložných prostor, podlahy jsou parkety, či dlažba, bezpečnostní dveře, žaluzie, plynový kotel, pračka, myčka, indukční varná deska, mikrovlnná trouba, půdní úložný prostor. Bez výtahu. Možnost pronajmout byt bez nábytku.. Poplatky za společné domovní služby a spotřebu energií 6000 Kč měsíčně. PENB C.
SDÍLET

Kontaktovat makléře

Martin Satar

Martin Satar

makléř

+420 602 322 230
martin@tide.cz

Mám zájem o více informací

Odeslat poptávku
Zpět na výpis nabídek

Chcete dostávat informace o novinkách
a speciálních slevách mezi prvními?

Zapište se jako odběratel našeho newsletteru a žádná nabídka Vám už neuteče.