Pronájem bytu 4+kk

Praha, Praha 6 , Střešovice , Cukrovarnická

Pronájem mimořádného bytu 4+kk, Praha 6, Cukrovarnická ul.

ZÁKLADNÍ INFO
č. nabídky: N04305
vnitřní plocha: 165 m2
patro: 1. patro
parkování: Garážové stání
energetický štítek: G - Mimořádně nehospodárná
stav:
PRONAJATO
PŘEDSTAVENÍ NEMOVITOSTI
Nabízíme k pronájmu nově zrekonstruovaný byt 4+kk s obytnou plochou 165m2, vlastní oplocenou zahradou, parkovacím stáním a dvěma koupelnami, v centrální části Ořechovky.

Byt prošel nákladnou a pečlivou rekonstrukcí, tak aby byl zachován původní styl a současně splňoval dnešní náročné požadavky na bydlení.
Byt je rozdělen do dvou podlaží, která jsou propojena krásným zrenovovaným schodištěm. V prvním podlaží jsou tři samostatné velké pokoje se dvěma koupelnami, vše přístupné z centrální haly. Druhé podlaží tvoří jeden velký otevřený prostor 67m2, který slouží jako obývací pokoj a kuchyň s jídelnou. Díky velkým oknům ve všech místnostech, v koupelnách a na schodišti doplněným ještě o vitráže, působí všechny místnosti příjemně světle a vzdušně. Byt je vybaven kuchyňskou linkou včetně vestavných spotřebičů, vestavěnou klimatizací ve všech místnostech, alarmem a centrálním plynovým vytápěním.

Zahrada patří pouze k tomuto bytu, je oplocená a přístupná přímo z bytu. Nově je osazena zelení, ale jsou zachovány i původní vzrostlé stromy. Je zde vybudovaná velká vyvýšená terasa, která poskytuje dostatek soukromí a je z ní příjemný výhled na okolí. Dále je zde místo na parkování, přístupné elektrickými vraty přímo z ulice. Na ulici je potom možnost bezproblémově parkovat. PENB G.
SDÍLET

Kontaktovat makléře

Martin Satar

Martin Satar

makléř

+420 602 322 230
martin@tide.cz

Mám zájem o více informací

Odeslat poptávku
Zpět na výpis nabídek

Chcete dostávat informace o novinkách
a speciálních slevách mezi prvními?

Zapište se jako odběratel našeho newsletteru a žádná nabídka Vám už neuteče.