Pronájem bytu 3+kk

Praha, Praha 8 , Libeň , Vojenova

Pronájem světlého prostorného bytu 3+kk se zimní zahradou v moderní rezidenci v Praze 8, Vojenova ul.

ZÁKLADNÍ INFO
č. nabídky: N04249
vnitřní plocha: 107.1 m2
patro: 4. patro
parkování: Garáž
energetický štítek: B - Úsporná
stav:
PRONAJATO
PŘEDSTAVENÍ NEMOVITOSTI
Světlý prostorný byt 3+kk se zimní zahradou v moderní rezidenci nedaleko metra a Vltavy. Dostatek světla a prostoru, praktické uspořádání, nadstandardní vybavení a zimní zahrada jako bonus. To jsou hlavní benefity tohoto bytu.
Byt o celkové ploše 107 m2 situovaný ve 4. patře (5.nadzemním podlaží) má prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, manželskou ložnici, dětský pokoj, zimní zahradu (10 m2), koupelnu , oddělené WC, chodbu a komoru. Místnosti jsou prosvětleny velkými okny od podlahy po strop, všechny obytné místnosti i zimní zahrada jsou vytápěny podlahovými konvektory. Celému bytu včetně koupelny tak dominují čisté linie.
Moderní dům dokončený před necelými 4 roky má vysoký standard zahrnující hliníková okna s izolačním trojsklem vč. přípravy na vnější žaluzie, bezpečnostní dveře do bytových jednotek, videotelefon u vstupu do domu, kvalitně provedené společné prostory. Zázemí zahrnuje sklepy, garážová stání ale i soukromý pozemek s dětským hřištěm. Obrazně řečeno pár kroků od metra i od řeky se vám nabízí komfortní bydlení v nadstandardně provedeném domě a bytě.
Poloha přímo na spojnici metra B Palmovka a tramvajových linek, které odjíždí ve frekvenci 2 min (7 minut na Václavské náměstí). V okolí dětské hřiště s vodními prvky, Thomayerovy sady vhodné na běhání, cyklostezka až do Tróji, říčka Rokytka, v docházkové vzdálenosti Podvinný park. Státní i soukromé školky a vyhlášené ZŠ v blízkosti, projekt Dock v podstatě za rohem, díky němuž jsou k dispozici moderní restaurace, kavárny, posezení u vody. PENB B. Volný od 15.1.2021.
SDÍLET

Kontaktovat makléře

Pavel Velebil

Pavel Velebil

makléř

+420 602 269 011
pavel.velebil@tide.cz

Mám zájem o více informací

Odeslat poptávku
Zpět na výpis nabídek

Chcete dostávat informace o novinkách
a speciálních slevách mezi prvními?

Zapište se jako odběratel našeho newsletteru a žádná nabídka Vám už neuteče.