Pronájem bytu 4+kk

Praha, Praha 9 , Vysočany , Ocelářská

Pronájem moderního bytu 4+kk v novostavbě, Praha 9, Ocelářská

ZÁKLADNÍ INFO
č. nabídky: N04044
vnitřní plocha: 75 m2
patro: 7. patro
parkování: Garážové stání
energetický štítek: C - Vyhovující
stav:
PRONAJATO
PŘEDSTAVENÍ NEMOVITOSTI
Byt o velikosti 4 + kk je nezařízený o celkové výměře 75 m2. Interiér bytu tvoří obývací pokoj s jídelním koutem a plně vybavená otevřená kuchyně, dvě ložnice s vestavěnými skříněmi, třetí dětská ložnice, koupelna s vanou a toaletou, další samostatné WC s bidetovou sprchou, vstupní hala s obklady v anglickém stylu, otevírající se do obývacího pokoje prostřednictvím dvoukřídlých dveří. Byt se nachází v 7. patře , v moderní budově zvané L'Ocelot. Stanice metra Českomoravská, tramvajová zastávka Poliklinika Vysočany, O2 Arena a nákupní centrum Galerie Harfa jsou situovány v Praze 9-Vysočanech, v docházkové vzdálenosti 2 minuty chůze. Vlakové nádraží Praha-Libeň a Praha-Vysočany, metro Vysočanská propojené s nákupním centrem Galeria Fenix, jsou od apartmánu vzdálené 10 minut chůze.
Kromě toho, dům získal ocenění v roce 2008 Best of Realty v oblasti rezidenčních projektů. Vysoce zabezpečená stavba s využitím personalizovaného vstupu na čip, včetně vstupu do podzemního parkoviště a registrovaných kamerových systémů na všech vstupních a výstupních místech společných prostor.

Betonové stěny a stropy v některých pokojích, nově zrekonstruované dubové podlahy, bezpečnostní a protipožární vstupní dveře, vestavěné úložné prostory, trojitá okna, automatická venkovní žaluzie, stropní ventilátory, kabeláž, nezávislé ovládání ústředního vytápění, podlahové vytápění v koupelně, kvalitní izolace, pračka, sušička, kuchyň Seimatic se spotřebiči Miele, žulová kuchyňská deska, myčka, indukční varná deska, mikrovlnná trouba, kabel UPC, satelitní příjem, úschovna kol / kočárků v budově, sklep, jednotka ve společném klimatizovaném vinném sklípku.

K dispozici je také jedno podzemní garážové stání v ceně pronájmu.
SDÍLET

Kontaktovat makléře

Martin Satar

Martin Satar

makléř

+420 602 322 230
martin@tide.cz

Mám zájem o více informací

Odeslat poptávku
Zpět na výpis nabídek

Chcete dostávat informace o novinkách
a speciálních slevách mezi prvními?

Zapište se jako odběratel našeho newsletteru a žádná nabídka Vám už neuteče.