Pronájem bytu 2+kk

Husinec , Řež , Nad Údolím

Hezký byt s výhledem do lesa v Řeži u Prahy

ZÁKLADNÍ INFO
č. nabídky: N04363
vnitřní plocha: 50 m2
patro: 1. patro
parkování: U domu (veřejné)
energetický štítek: D - Nevyhovující
stav:
PRONAJATO
PŘEDSTAVENÍ NEMOVITOSTI
Nabízíme k pronájmu moderní světlý byt 2+1 v Reži u Prahy v příjemném prostředí s výhledem do lesa. Byt po kompletní rekonstrukci zahrnuje obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s oknem, prostornou ložnici, koupelnu, WC a komoru. Kuchyně je vybavena myčkou nádobí a sporákem, po dohodě možno vybavit i lednicí. Spolu s bytem je pronajímána i sklepní kóje.

Dispozice bytu i okolí nabízí pohodlné bydlení i rodině s jedním dítětem. Přímo pod okny je louka, les a dětské hřiště, v obci je školka a 1. stupeň základní školy.

Byt je k dispozici k pronájmu od srpna. Poplatky 2800 Kč včetně elektřiny, kauce ve výši 16.000 Kč. Bez provize od nájemce.

Husinec-Řež je moderní obec v oblouku Vltavy v těsné blízkosti Prahy. Spodní část Řeže se stala již za první republiky oblíbeným letoviskem, významný rozvoj pak obec zažila od 60. let. Moderní výstavba posledních let se soustředila zejména v horní části Řeže, kde se nalézá i nabízený byt.

Doprava do Prahy je velmi pohodlná díky vlaku i autobusu. Autobus č.371 jezdí na stanici metra Kobylisy, vlak jede přes Roztoky a Podbabu na Masarykovo nádraží. Vlak významně urychluje dopravu nejen do centra Prahy ale i na Prahu 6 – třeba k areálům vysokých škol v Suchdole a Dejvicích. V Řeži naleznete školu, školku, prodejnu potravin, pekárnu, tenisové kurty, dětská hřiště i tradiční fotbalové hřiště s restaurací u kabin, nově i kavárnu. Již řadu let v obci působí i neobyčejná Polepšovna ducha. V obci funguje řada aktivit pro děti včetně turistického oddílu a fotbalového klubu.
SDÍLET

Kontaktovat makléře

Pavel Velebil

Pavel Velebil

makléř

+420 602 269 011
pavel.velebil@tide.cz

Mám zájem o více informací

Odeslat poptávku
Zpět na výpis nabídek

Prohlédněte si další nabídky

Luxusní byt 2+kk, Praha 1, U Milosrdných
Praha 1 / 32 000 Kč za měsíc
Krásný, světlý byt v novostavbě, 4+kk, Praha 4, Babická ul.
REZERVACE
Praha 4 / 30 000 Kč za měsíc

Chcete dostávat informace o novinkách
a speciálních slevách mezi prvními?

Zapište se jako odběratel našeho newsletteru a žádná nabídka Vám už neuteče.