Pronájem domu 5+1

Praha, Praha 6 , Břevnov , Zličínská

Moderní plně zařízený rodinný dům na Bílé Hoře

ZÁKLADNÍ INFO
č. nabídky: N04443
vnitřní plocha: 170 m2
balkon, terasa: 40 m2
patro: 1. patro
parkování: U domu (veřejné)
energetický štítek: C - Vyhovující
stav:
PRONAJATO
PŘEDSTAVENÍ NEMOVITOSTI
Nabízíme k pronájmu velmi kvalitně zařízený rodinný dům po celkové a nákladné rekonstrukci v atraktivní lokalitě v Praze 6 na Bílé Hoře. Dům nabízí 3 ložnice ( z hlavní ložnice je vstup na balkon), 3 koupelny, přičemž v hlavní koupelně je vana i sprchový kout, prostorný obývací pokoj s krbem, velkou a plně vybavenou moderní kuchyni s přímým vstupem na terasu, prostornou pracovnu v suterénu domu se vstupem na zahradu, šatnu, garáž, sklep, technickou místnost. V domě je instalováno podlahové topení.

Terasa má rozlohu cca 40 m2. Upravená, plně osázená zahrada, ve které se nachází pracovní domek a vyvýšený zeleninový záhon na jihovýchodní stranu má rozlohu téměř 150 m2. Dům má předzahrádku u vstupních dveří a nachází se v klidné vilové zástavbě pouze několik minut pěšky od zastávky tramvaje Bílá Hora, v těsné blízkosti letohrádku a obory Hvězda, dětského hřiště, a sportovního areálu s možností širokého sportovního vyžití ( tenis, fotbal), pouhých 15 minut jízdy autem od letiště Václava Havla.

Celý dům prošel nákladnou rekonstrukcí, včetně dřevěných podlah a dalšího vybavení domu. Garážová vrata jsou na dálkové ovládání. Volné od 1. července 2023. PENB C.
SDÍLET

Kontaktovat makléře

Martin Satar

Martin Satar

makléř

+420 602 322 230
martin@tide.cz

Mám zájem o více informací

Odeslat poptávku
Zpět na výpis nabídek

Chcete dostávat informace o novinkách
a speciálních slevách mezi prvními?

Zapište se jako odběratel našeho newsletteru a žádná nabídka Vám už neuteče.