Prodej pozemku

Husinec , Řež , Zahradní

Jeden z nejhezčích pozemků v Řeži u Prahy

ZÁKLADNÍ INFO
č. nabídky: N04330
plocha pozemku: 885 m2
typ pozemku: Stavební bydlení
parkování:
stav:
PRODÁNO
PŘEDSTAVENÍ NEMOVITOSTI
PRODÁNO Jeden z nejhezčích pozemků v Řeži. Ve spodní části Řeže, v prostředí zahrad a rodinných vilek z první republiky i dob novějších. Stavební pozemek o ploše 885 m2 pro výstavbu samostatného rodinného domu leží v blízkosti pošty a místního úřadu, v krátké pěší vzdálenosti od zastávky vlaku a autobusu. Přímo na pozemku jsou přípojky elektřiny, vody a kanalizace, plyn je v ulici. Pozemek je rohový, je přístupný po zpevněné místní komunikaci.

Pokud chcete bydlet v kouzelném místě v údolí Vltavy, a přitom kousek od Prahy, čtete ten správný inzerát. Řež je součástí obce Husinec, ale je vlastně známější než Husinec, proto mluvím o Řeži. Nikdy nebyla zemědělskou vesnicí ani městem, za první republiky se stala oblíbeným letoviskem, vznikla zde řada vilek i chat. Významný rozvoj pak obec zažila od 60. let. Moderní výstavba posledních let se soustředila zejména v horní části Řeže, spodní část mezi borovým lesem a řekou si drží svůj poklidný ráz.

Doprava do Prahy je velmi pohodlná díky vlaku i autobusu. Autobus č.371 jezdí na stanici metra Kobylisy, vlak jede přes Roztoky a Podbabu na Masarykovo nádraží. Vlak významně urychluje dopravu nejen do centra Prahy ale i na Prahu 6 – třeba k areálům vysokých škol v Suchdole a Dejvicích. V Řeži naleznete školu, školku, prodejnu potravin, pekárnu, tenisové kurty, dětská hřiště i tradiční fotbalové hřiště s restaurací u kabin. V obci funguje řada aktivit pro děti včetně turistického oddílu a fotbalového klubu.

Pozemek je PRODÁN, byla podepsána kupní smlouva.
SDÍLET

Kontaktovat makléře

Pavel Velebil

Pavel Velebil

makléř

+420 602 269 011
pavel.velebil@tide.cz

Mám zájem o více informací

Odeslat poptávku
Zpět na výpis nabídek

Prohlédněte si další nabídky

Byt 3+kk s terasou a předzahrádkou ve vilkové čtvrti
REZERVACE
Praha 10 / 13 490 000 Kč za Nemovitost
Velký byt 1+kk 38 m2 se zahrádkou 20 m2, Dolní Měcholupy
REZERVACE
Praha 10 / 5 280 000 Kč za Nemovitost
Prodej bytu 2+kk v novostavbě u Krčského lesa
REZERVACE
Praha 4 / 7 950 000 Kč za Nemovitost

Chcete dostávat informace o novinkách
a speciálních slevách mezi prvními?

Zapište se jako odběratel našeho newsletteru a žádná nabídka Vám už neuteče.